Gelijksluitende hangsloten

Onder de Abus hangsloten zijn er verschillende groottes. Ook zijn er hangsloten die gelijksluitend gemaakt kunnen worden met cilindersloten.

Abus gelijksluitende hangsloten
Onder Abus hangsloten zijn er geluiksluitende hangsloten uit dezelfde serie te bestellen. Zo is het Abus hangslot 64TI/20 als gelijksluitend leverbaar en zo ook het Abus hangslot 64TI/50. De slotkasten van deze gelijksluitende hangsloten zijn van massief speciaal aluminium en hebben een hardstalen beugel en dubbele beugelvergrendeling. 

Gelijksluitend aan cilindersloten
Sommige hangsloten zijn ook gelijksluitend te maken aan cilindersloten. Wel zo handig, dan heeft u naast uw huissleutel geen aparte sleutel voor het hangslot. In de hangsloten worden dan halve cilinders geplaatst die met een cilindersleutel geopend kunnen worden. Een voorbeeld is het hangslot 86TI55, deze kunt u kopen in combinatie met een halve cilinder die erin geplaatst wordt. Belangrijk is wel dat de halve cilinder van hetzelfde merk en kwaliteit is als de huidige cilindersloten. Dus stel u heeft Abus E60 cilinders dan dient de halve cilinder voor het gelijksluitende hangslot ook van Abus E60 te zijn.

Gelijksluitende hangsloten zijn via de webshop haverkampshop.nl te bestellen.