Een sarah pop voor iemand die binnenkort 50 jaar wordt

Ken jij iemand die binnenkort jarig wordt? De meeste mensen die een verjaardag vieren doen dat door bijvoorbeeld een taart te kopen, maar je zou ook bijvoorbeeld een Sarah pop kunnen huren. Is dit de eerste keer dat je dat hoort? Wat is een Sarah pop nou eigenlijk? Het is kortgezegd een opblaasbare pop en deze gebruiken mensen meestal om de verjaardag te vieren. 

Even wat meer over een opblaasbare pop

Zulke opblaasbare poppen worden vaak gehuurd op het moment dat mensen jarig zijn, als een man jarig is wordt de Abraham pop vaak gehuurd en als een vrouw jarig is wordt de Sarah pop vaak gehuurd. Bij de Abraham pop heb je verschillende thema’s zoals, Abraham pop die voetbalt, een Abraham pop op een scootmobiel, Ook heb je een Abraham pop die feest. Je hebt dit soort thema’s ook voor een Sarah pop.Sommige mensen huren ook een opblaasbare baby pop. Deze worden vaak gehuurd bij de geboorte van een kind. 

Creëer ruimte voor je gasten en je opblaasbare pop

Wanneer je jarig wordt wil je natuurlijk al je vrienden en familie uitnodigen, maar je wilt niet een zaal huren omdat het misschien niet binnen je budget past.. daarom kun je gaan voor een opblaasbare pop huren. 

Je kan ervoor kiezen om een partytent verhuur te huren. Deze plaats je dan in de tuin net zoals de opblaasbare pop. Zo een partytent verhuur kan je gebruiken bij verschillende gelegenheden zoals een verjaardag of een trouwfeest. 

Feestelijke oplossingen

Tegenwoordig zie je vaak dat een partytent verhuur wordt gebruikt bij een trouwfeest, of een trouw reünie. Een partytent verhuur wordt vaak ook wel gebruikt als er festivals/feesten zijn.Of je nou een verjaardag, trouwfeest of een baby shower hebt, je kan met verschillende soorten feesten een feestpop huren. Het is leuk en mensen herkennen wat voor feest er is. En zo’n partytent is altijd fijn als je extra gasten wilt, of misschien wel als onderdekking omdat het regent. Hoe dan ook, je creëert ruimte er mee. Je kan een party pop ook wel combineren met een partytent.