Foto’s van eerdere concerten

Foto’s van de inspeelrepetitie en van ons concert op 11 juni 2017, waar de hoorn centraal stond. Behalve ons voltallige orkest was er een speciaal geformeerd hoornensemble, met leden van alle leeftijden. Daarnaast was José Luis Sogorb Jover de solist in het Eerste Hoornconcert van Richard Strauss. Wethouder Wimar Jaeger hield een toespraak. (foto’s: Fred Willems)

= = = = = = = = = = = = = = = = = = =

"Ik heb genoten van het meespelen op de Darabuca met het Goois Symfonie orkest. Als oud slagwerker van het Residentie Orkest mijn complimenten voor een prachtig concert met mooie solisten en koor. Op de foto de slagwerkgroep bij het Stabat Mater van Jenkins."  Aldus slagwerker Jens Meijers op onze Facebook-pagina.

“Ik heb genoten van het meespelen op de Darabuca met het Goois Symfonie orkest. Als oud slagwerker van het Residentie Orkest mijn complimenten voor een prachtig concert met mooie solisten en koor. Op de foto de slagwerkgroep bij het Stabat Mater van Jenkins.”
Aldus slagwerker Jens Meijers op onze Facebook-pagina.

    =  =  =  =  =  =  =  =  =  =  =  =  =  =

Concert- en repetitie-foto’s van ons project met de kamerkoren Revoce en Cantiamo Amersfoort. Met fluitiste (en orkestlid) Mirjam van der Maas als solist, onder leiding van Joost. De Mis in c klein speelden we samen met de koren, dirigente Nedyalka Todorova en solisten.

Lokaties: Morgenster, Hilversum (29 oktober 2016); St. Martinuskerk, Hoogland (30 oktober 2016; foto’s W

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Foto’s van het concert -en de inspeelrepetitie- op 19 juni 2016.
Solisten zijn Noortje van Doorn en Thomas Dulfer, fagot. Dirigent is Joost Geevers.
Fotograaf: Fred Willems (fred.willems@lightscapes.nl)


Foto’s van het concert -en de inspeelrepetitie- op 13 juni 2015, Regenboogkerk, Hilversum.

Foto’s van concert -en inspeelrepetitie- in het MCO, Hilversum, op 15 november 2015. Het GSO speelde een aantal Engelse orkestwerken onder leiding van Pedro López López. Daarnaast werkte het orkest mee aan de uitvoering van het Stabat Mater van Carl Jenkins, samen met COV Hilversum onder leiding van Piet Roorda.
foto’s: (c) Daniël Verweij